Kližan dal ľadovej výzve nový rozmer: K tečúcej ľadovej vode pridal stojacu!

NETKY.SK • 25 August 2014, 08:12 • 2 min
Kližan dal ľadovej výzve nový rozmer: K tečúcej ľadovej vode pridal stojacu!

NEW YORK - Voda z projektu Ice Bucket Challenge na morálnu aj finančnú podporu boja proti amyotrofickej laterálnej skleróze (ALS) by už stačila na výdatný vodopád, slovenský tenista Martin Kližan si k tečúcej ľadovej výzve pridal porovnateľne burcujúcu stojacu.

slovakia

left justify in out

Bratislavčan prijal nomináciu od "psychologisa", ktorým takmer nepochybne bol niekdajší tenisový rozhodca Martin Babik, a na príval z vedra sa pripravil posedením vo vani so 6-stupňovým obsahom. Kližan zdieľal príslušné video prostredníctvom Facebooku a následne poslal štafetu starostovi Petržalky Vladimírovi Bajanovi, Oteckovi z hip-hopovej formácie H16 a pani Kajšmentke, teda nedávnemu fenoménu na sociálnych sieťach. 

 

Tenisti patria k usilovným šíriteľom posolstva, na prahu US Open sa z tých slovenských zapojili do reťaze napríklad Dominika Cibulková (s odozvou vyzvala aj prezidenta Andreja Kisku) či Jana Čepelová. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies