Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
29. mar. 2023Miroslav
BratislavaBratislava
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
10.03.2016 09:00 Relax
Klitšuri
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
10.03.2016 09:00 Relax

Klitšuri



BRATISLAVA – Indická kuchyňa je široký pojem, prevládajú však vegetariánke pokrmy. Tu je jeden z nich.


Suroviny pre 4 osoby:

300 g ryže basmati,  1 malý karfiol, 200 g červenej šošovice, 100 g mrazeného hrášku, 1-2 zemiaky, 2 cibule, 2 paradajky, 1 chilli papričku, ¼ masla, 2-3 bobkové listy, 2 PL indického karí, 1 ČL rímskej rasce, 1 ČL korenia garam masaly, soľ,

 

Príprava:

Maslo rozpustíme, pridáme nakrájanú cibuľu, paradajky, chilli a ostatné uvedené koreniny. Chvíľu opekáme, potom pridáme ryžu, hrášok šošovicu, očistené, na kocky pokrájané zemiaky, karfiol rozobratý na ružičky a soľ. Zalejeme vodou (tesne nad povrch surovín) a na miernom ohni varíme  asi 20 minút. Hotové jedlo môžeme pokvapkať rozpusteným maslom.

 

 

Čas prípravy: 60 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
NAJČÍTANEJŠIE
reklama
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok