Klinsmann zatiaľ nepriletel s Američanmi

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 17:54 • 2 min
Klinsmann zatiaľ nepriletel s Američanmi

SAO PAULO - Futbalisti Spojených štátov amerických prileteli v pondelok predpoludním do brazílskeho Sao Paula, kde budú mať svoju základňu počas nadchádzajúceho svetového šampionátu.

slovakia

left justify in out

V dobrej nálade je najmä útočník Jozy Altidore, ktorý strelil oba góly vo víťaznom prípravnom zápase proti Nigérii (2:1). "Naladil sa v správny čas. Verím, že sa bude usmievať aj počas šampionátu," povedal o útočníkovi Sunderlandu nemecký tréner Američanov Jürgen Klinsmann. Bývalý skvelý útočník sa zatiaľ nenachádza v dejisku MS 2014. Do Brazílie priletí až v utorok, keďže v pondelok večer bude ešte naživo v Miami pozorovať medzištátny prípravný duel Ghany s Kórejskou republikou. Informuje o tom Kicker. Ghana je jedným z troch súperov Američanov v G-skupine svetového šampionátu. Ďalšími dvoma sú favorizované európske tímy Nemecko a Portugalsko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies