Klinsmann odmieta ponuky trénovať, rozhodne sa až po šampionáte

NETKY.SK • 16 Apríl 2018, 14:51 • 2 min
Klinsmann odmieta ponuky trénovať, rozhodne sa až po šampionáte

Berlín - Nemecký kouč Jürgen Klinsmann odmietol ponuky od viacerých účastníkov blížiacich sa futbalových majstrovstiev sveta v Rusku. Bez angažmánu je od roku 2016, keď ho prepustili z americkej reprezentácie, ktorá sa ani so zmenou trénera neprebojovala na MS 2018.

slovakia

left justify in out

"Ponuky prišli od národných tímov, pre ktoré je úspech už účasť v základnej skupine, a to bolo málo. Pre mňa sa začínajú veľké turnaje až vo vyraďovacej fáze," citovala Klinsmanna agentúra DPA. Päťdesiattriročný kouč sa chce vrátiť k trénovaniu po šampionáte: "Som pripravený na nové výzvy. Po majstrovstvách budem mať určite niekoľko príležitostí."

 

Bývalý kapitán nemeckej reprezentácie by rád opäť pôsobil na jej lavičke, "National Elf" viedol v rokoch 2004 až 2006. V období 2008 až 2009 koučoval Bayern Mníchov: "Myslím si, že pre terajšieho trénera Nemecka Joachima Löwa by mohla byť zaujímavá možnosť pôsobenia v špičkovom klube. Mňa v minulosti zlanáril Bayern, a keby prišla Joachimovi ponuka z Realu Madrid či FC Barcelona, tak by to mohlo byť pre neho veľké lákadlo."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies