Klinsmann má s USA v Brazílii ambiciózne plány

NETKY.SK • 14 December 2013, 10:00 • 2 min
Klinsmann má s USA v Brazílii ambiciózne plány

CHICAGO - Tréner americkej futbalovej reprezentácie Jürgen Klinsmann tvrdí, že jeho zverenci by mali na budúcoročných majstrovstvách sveta v Brazílii niečo dokázať. Žreb Američanom príliš neprial, dostali sa do G-skupiny spolu s Nemeckom, Portugalskom a Ghanou.

slovakia

left justify in out

Cieľom hráčov USA je podľa nemeckého kouča postup do osemfinále. "Brazília bude skúškou. Ideme ukázať svetu, že sa zlepšujeme. Sme dostatočne ambiciózni na to, aby sme povedali, že postúpime do vyraďovacej fázy. Budeme sa o to pokúšať, pôjdeme za svojím cieľom," uviedol 49-ročný kormidelník, ktorý nedávno predĺžil spoluprácu s americkou futbalovou federáciou do roku 2018. 

USA v tomto roku triumfovali na prestížnom šampionáte Strednej a Severnej Ameriky a karibskej oblasti CONCACAF Gold Cup a v júnovom medzištátnom priateľskom dueli zdolali Nemecko 4:3. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies