Klienti skrachovaných nebankoviek sa nádeje na odškodnenie nevzdali

NETKY.SK • 29 September 2010, 11:42 • 2 min
Klienti skrachovaných nebankoviek sa nádeje na odškodnenie nevzdali

Klienti skrachovaných nebankoviek sa nádeje na odškodnenie nevzdali

slovakia

left justify in out

img

Klienti skrachovaných nebankových subjektov sa nádeje na odškodnenie nevzdali. Tvrdí to podpredseda Združenia poškodených občanov (ZPO) Štefan Šipoš. Reagoval tak na vyhlásenie šéfa ĽS-HZDS Vladimíra Mečiara.
      Ten v rozhovore pre TASR uviedol, že jeho strana pred parlamentnými voľbami ponúkla ľuďom, ktorí boli okradnutí, po voľbách pomoc. "A keď hodnotím, kto nás volil a koľko hlasov, tak vidím, že oni sami si už pomôcť nechcú. Mali poslednú nádej. Vzdali sa jej," povedal líder ĽS-HZDS.
      Šipoš potvrdil, že s ĽS-HZDS podpísalo združenie dohodu o predvolebnej a povolebnej spolupráci, no tvrdí, že bola v médiách slabo prezentovaná a to na mobilizáciu voličov nestačilo. "Bolo treba urobiť mediálnu informovanosť, na čo ZPO nemá prostriedky," poznamenal pre TASR s tým, že podľa neho ZPO urobilo v tejto veci maximum.
      Dodal, že v každom prípade už ZPO politikom v súvislosti s odškodnením klientov skrachovaných nebankoviek veľmi nedôveruje. "Po niekoľkoročnej skúsenosti konštatujeme, že žiadnu pomoc od politikov nemôžeme očakávať," uzavrel podpredseda združenia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies