Kličko sa vráti do ringu v marci alebo apríli budúceho roka

NETKY.SK • 17 November 2014, 16:25 • 2 min
Kličko sa vráti do ringu v marci alebo apríli budúceho roka

HAMBURG - Ukrajinský profesionálny boxer Vladimír Kličko, ktorý v sobotu v O2 World aréne v Hamburgu obhájil pred bulharským vyzývateľom Kubratom Pulevom opasky organizácií WBA, IBF, WBO a IBO a magazínu The Ring v superťažkej hmotnostnej kategórii, sa do akcie vráti na jar budúceho roka.

slovakia

left justify in out

Meno súpera ani dejisko ešte nie sú známe. Najpravdepodobnejším kandidátom je v tejto chvíli 30-ročný Američan Bryant Jennings. Rodák z Philadelphie dosiaľ v profiringu neokúsil trpkosť prehry. V hre je aj úspešnejší z dvojice Tyson Fury - Dereck Chisora. Súboj o titul britského a európskeho šampióna v superťažkej váhe sa uskutoční 29. novembra tohto roka v londýnskom centre ExCel. Ďalším potenciálnym súperom je víťaz duelu medzi držiteľom opasku verzie WBC v spomínanej divízii Bermaneom Stiverneom a Deontayom Wilderom. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies