Kličko proti Joshuovi 10. decembra v Manchestri

NETKY.SK • 16 Október 2016, 14:34 • 2 min
Kličko proti Joshuovi 10. decembra v Manchestri

MANCHESTER - Profesionálny boxerský súboj medzi držiteľom opasku organizácie IBF v superťažkej hmotnostnej kategórii Anthonym Joshuom a bývalým šampiónom Vladimirom Kličkom sa uskutoční v sobotu 10. decembra v Manchester Arene.

slovakia

left justify in out

Podľa webu The Telegraph ho promotérska spoločnosť Matchroom Sport oficiálne oznámi začiatkom budúceho týždňa.

 

V spomenutom dejisku sa pôvodne mala konať odveta Tyson Fury - Vladimir Kličko II, ale pre medializované Furyho problémy dostal Joshua šancu zúčastniť sa na zápase v hodnote tridsať miliónov libier. Olympijský víťaz z Londýna 2012 má v profesionálnom ringu na konte sedemnásť triumfov, keď všetky dosiahol pred časovým limitom. Skúsenejší Kličko (64 víťazstiev, z toho 53 pred časovým limitom, štyri prehry), ktorý na olympijských hrách uspel ešte v Atlante 1996, však predstavuje podstatný nárast kvality v porovnaní so všetkými predchádzajúcimi oponentmi Joshuu.

 

Dvojica sa pozná, v Kličkovom tréningovom kempe v Rakúsku spoločne odboxovalidvadsať kôl. Organizátori chceli ich súťažnú konfrontáciu umiestniť do londýnskej O2 Areny, no dohodnutý termín je obsadený pre koncert.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies