Kličko potvrdil kandidatúru za prezidenta, Kľujeva údajne postrelili

NETKY.SK • 25 Február 2014, 14:25 • 2 min
Kličko potvrdil kandidatúru za prezidenta, Kľujeva údajne postrelili

KYJEV - Líder ukrajinskej strany UDAR Vitalij Kličko dnes potvrdil, že sa bude uchádzať o post prezidenta. Predčasné voľby sú naplánované na 25. mája.

slovakia

left justify in out

Informuje agentúra Reuters.
      

"Budem sa uchádzať o post prezidenta Ukrajiny, pretože pevne verím, že pravidlá hry na Ukrajine sa musia zmeniť," povedal Kličko.
      

Medzitým prišla správa o postrelení Andrija Kľujeva - bývalého poradcu zosadeného prezidenta Viktora Janukovyča. Po oboch vyhlásili nové ukrajinské orgány pátranie.
       

Kľujevov hovorca Artem Petrenko s odvolaním sa na "dôveryhodné zdroje" telefonicky oznámil, že niekdajšieho šéfa Janukovyčovej administratívy postrelili do nohy. Pod paľbu sa údajne dostal dvakrát, nie je ale v ohrození života. Petrenko tvrdí, že s Kľujevom sa osobne nezhováral a nevie, kde sa nachádza, ani či je v prítomnosti Janukovyča.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies