Kličko netají sklamanie zo zrušeného odvetného súboja

NETKY.SK • 24 September 2016, 15:21 • 2 min
Kličko netají sklamanie zo zrušeného odvetného súboja

HAMBURG - Ukrajinský boxer Vladimir Kličko netají sklamanie zo zrušeného odvetného súboja o titul v superťažkej hmotnostnej kategórii, ktorý Brit Tyson Fury odvolal už druhýkrát. Informovala o tom agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

"Som vo výbornej forme a chcel som opäť získať opasky majstra sveta v Manchestri," povedal Kličko. Furyho manažéri oznámili, že britský pästiar nie je zdravotne v poriadku a tak sa duel naplánovaný na 29. októbra v Manchestri neuskutoční. Odveta sa mala prvýkrát uskutočniť už 9. júla, no odložili ju, keďže Brit mal problémy s členkom.

 

"Vladimír je v pozícii rukojemníka. Teraz je to na riadiacich orgánoch, aby rozhodli o tituloch, v našich rukách to nie je. Veríme, že Vladimir bude čoskoro boxovať," povedal espn.com Kličkov manažér Bernd Bönte. Furyho môžu boxerské organizácie potrestať odňatím titulov pre nečinnosť.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies