Kličko naďalej držiteľom piatich opaskov v superťažkej váhe

NETKY.SK • 16 November 2014, 12:44 • 2 min
Kličko naďalej držiteľom piatich opaskov v superťažkej váhe

HAMBURG - Ukrajinský profesionálny boxer Vladimír Kličko v sobotu v O2 World aréne v Hamburgu obhájil pred bulharským vyzývateľom Kubratom Pulevom opasky organizácií WBA, IBF, WBO a IBO a magazínu The Ring v superťažkej hmotnostnej kategórii.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný Kličko knokautoval o päť rokov mladšieho súpera v piatom kole a pripravil mu vôbec prvú prehru v elitnej kariére.

 

Mladší z bratov Kličkovcov zlepšil svoju bilanciu v profiringu na 63 víťazstiev (53 z nich dosiahol pred časovým limitom) a tri prehry. "Pred 18 rokmi som tu zažil profesionálny debut, milujem toto mesto. Bolo náročné trafiť ľavý hák, no nepoľavil som a nakoniec to vyšlo," povedal v pozápasovom rozhovore priamo v ringu "Dr. Oceľové kladivo". "Cítim sa dobre, so svojím výkonom som spokojný. Vladimír je silný súper, ale mal aj kúsok šťastia. Teraz chcem pomstu, bude to iný výsledok," vyhlásil "kobra" Pulev. 

 

Vladimíra Klička by mal najbližšie vyzvať úspešnejší z duelu Tyson Fury - Dereck Chisora. Súboj o titul britského a európskeho šampióna v superťažkej váhe sa uskutoční 29. novembra tohto roka v londýnskom centre ExCel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies