Kličko chystá žalobu na Furyho

NETKY.SK • 19 August 2016, 08:52 • 2 min
Kličko chystá žalobu na Furyho

MANCHESTER - Profesionálna boxerská superťažká hmotnostná kategória sa hemží žalobami. Najnovšiu sa chystá podať Ukrajinec Vladimir Kličko na Tysona Furyho v súvislosti s ich plánovanou odvetou o opasky organizácií WBA (Super), WBO, IBO a špecializovaného magazínu The Ring, ktoré Brit získal v novembrovom prvom vzájomnom súboji.

slovakia

left justify in out

"Chcem vás informovať o statuse quo môjho druhého zápasu s Tysonom Furym. Nanešťastie, jeho tím sa neustále snaží meniť podmienky už podpísaného kontraktu. Aby som ochránil vlastné práva a napokon sa dočkal odvety, musím ísť na súd," odkázal fanúšikom bývalý šampión prostredníctvom instagramu.

 

Konfrontácia Fury - Kličko II sa mala pôvodne uskutočniť 9. júla, ale prvý menovaný ju odložil pre zranenie členka. Náhradný termín stanovili na 29. októbra v Manchestri, no s blížiacim sa súdnym sporom sa konanie duelu opäť ocitlo v neistote.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona