VIDEO Kliatba nezabrala, Alexis Sánchez naďalej valcuje vo veľkom štýle

NETKY.SK • 14 Október 2015, 17:36 • 2 min
VIDEO Kliatba nezabrala, Alexis Sánchez naďalej valcuje vo veľkom štýle

LIMA – Čílsky útočník Alexis Sánchez pokračoval v skvelých výkonoch, keď v kvalifikačnom zápase na MS 2018 proti Peru strelil dva góly a na ďalší prihral. Súperovi nepomohla ani kliatba, ktorú naňho uvalil miestny šaman.

slovakia

left justify in out

Hostia zdolali domáce Peru 4-3 a víťazov Copa América tento výsledok posunul na spoločné čelo tabuľky, kde so šiestimi bodmi tróni aj Uruguaj (5:0), Ekvádor (4:0) a Čile (6:3).

Čile sa ujalo vedenia v 7.minúte, keď Mauricio Isla našiel Sáncheza, ktorý doklepol loptu za chrbát peruánskeho brankára. Peru dokázalo vyrovnať už po troch minútach, keď sa presadil Farfán. V 23.minúte prišla pre domácich ľadová sprcha, keď Cueva uvidel červenúkartu a musel sa porúčať predčasne z ihriska. Napriek tomu famózny Farfán udrel znova v 36.minúte, keď poslal Peru do vedenia 2-1.

 



Čile však ukázalo svoju silu, keď sa ešte do polčasu presadil Vargas (41.) a následne zase Sánchez (44.) a hostia viedli 3-2. Po polčase zvýšil náskok hostí opäť Vargas (49.) a na konečných 3-4 upravil domáci Guerrero (92.) v nadstavenom čase.

 



Dva presné zásahy Alexisa Sáncheza posunuli jeho skvelú formu zase o kúsok vyššie, keď v piatich zápasoch za reprezentáciu a klub strelil už deväť gólov. Zdá sa, že kliatba, ktorú naňho uvalil miestny peruánsky šaman nemala žiadne účinky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona