Kleščík: Vstup do jari bude pre nás extrémne dôležitý

NETKY.SK • 8 December 2015, 17:54 • 2 min
Kleščík: Vstup do jari bude pre nás extrémne dôležitý

TRENĆÍN - Futbalisti úradujúceho slovenského majstra AS Trenčín si aj v tejto sezóne udržiavajú výbornú formu.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénerskej dvojice Martin Ševela, Ivan Vrabec prezimujú na čele najvyššej súťaže so sedembodovým náskokom pred druhým v poradí ŠK Slovan Bratislava, "bronzová" Myjava má po devätnástich odohraných kolách už 13-bodový odstup na lídra. Hráči Trenčína prehrali v jesennej časti Fortuna ligy 2015/2016 len jediný raz, a to pred viac ako dvoma mesiacmi: 23. septembra v dueli 10. kola podľahli doma vicemajstrovi zo Žiliny 1:4. V prípade AS nasledovalo osem víťazstiev v rade a v derniére nerozhodný výsledok v novej trnavskej City Arene so Spartakom 1:1.


"Sú to pre mňa zmiešané pocity. Na jednej strane máme dobrú fazónu a darí sa nám víťaziť, na druhej strane sa teším na dovolenku a možnosť venovať sa viac rodine. Každopádne, chceme si oddýchnuť a potom sa plnohodnotne pripraviť na jarnú časť tejto sezóny," uviedol na klubovom webe kapitán trenčianskeho mužstva Peter Kleščík.


Zisk 48 bodov pre AS je nové jesenné maximum od zavedenia súčasného systému najvyššej slovenskej súťaže v ročníku 2007/2008. Spomenutý skúsený stopér však vie, že ešte nič nie je rozhodnuté v boji o majstrovský titul, ktorý by chcel Trenčín s určitosťou obhájiť. Proti najvážnejšiemu rivalovi Slovanu Bratislava totiž absolvujú futbalisti spod Čákovho hradu ešte dve merania síl: hneď v prvom vystúpení v jarnej časti Fortuna ligy (celkovo v 20. kole) privítajú "belasých" 27. februára v domácom prostredí a v 31. kole najvyššej súťaže zavítajú 20. mája 2016 na Pasienky. "Vstup do jari bude pre nás extrémne dôležitý. Môžeme zlomiť sezónu vo svoj prospech," poznamenal 27-ročný rodák z Čadce Peter Kleščík.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies