Klepiš pobavil spoluhráčov, na tréningu sa zahral na Jágra

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 17:43 • 2 min
Klepiš pobavil spoluhráčov, na tréningu sa zahral na Jágra

PRAHA - Tréner českej hokejovej reprezentácie Vladimír Růžička mal na pondelkovom tréningu k dispozícii až dvoch Jaromírov Jágrov. Z hviezdy národného tímu si totiž vystrelil útočník Jakub Klepiš, ktorý sa za neho na chvíľu prezliekol. Pomohol mu k tomu dres Pittsburghu, dlhšia hokejka a spodné prádlo od Jakuba Voráčka.

slovakia

left justify in out

"Vzniklo to náhodou. Známa mojej mamy mi dala dres, aby som ho dal Jardovi podpísať. A ja som si povedal, že by som si mohol urobiť srandu," cituje web idnes.cz Klepiša. O svojom nápade povedal len pár spoluhráčom vrátane kapitána Voráčka. "Všetci ho ako kapitána poslúchame. Ale hneď mi povedal, aby som to urobil, že bude sranda."
     

Klepiš sa síce reakcie skúseného Jágra obával, no ani to ho od jeho zámeru neodradilo. Útočník Michal Vondrka mu navyše dal dlhšiu hokejku, ktorá sa podobala tej Jágrovej. Jeho úlohou potom bolo už iba vymyslieť dlhé čierne vlasy, ktoré 43-ročný veterán v minulosti nosil. "Tie vznikli nakoniec. Chcel som si dať na hlavu nejaké čierne tričko, ale nakoniec mi dal Voráček svoje trenírky. Našťastie mal so sebou dvoje, takže boli nepoužité," usmieval sa Klepiš a ako dodal, Jágr jeho vtip zobral s nadhľadom. "Najskôr sa usmial, potom sa pýtal, kto to je. Nakoniec som išiel za ním, či nie je naštvaný. On samozrejme povedal, že nie je. Nenahneval sa," dodal pre idnes.cz zranený útočník, ktorý zvyšok tréningu absolvoval už vo vlastnom výstroji. V utorkovom zápase proti Švajčiarsku mu však zranenie ramena ešte neumožní nastúpiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies