Klejbanovová podstúpila operáciu ramena, vráti sa až po zime

NETKY.SK • 7 August 2014, 12:36 • 2 min
Klejbanovová podstúpila operáciu ramena, vráti sa až po zime

LONDÝN - Ruská tenistka Alisa Klejbanovová znova bude zo zdravotných dôvodov dlhodobo chýbať v súťažnom dianí. Našťastie, po niekdajšej rakovine tentoraz ide "len" o výluku zavinenú operáciou ramena.

slovakia

left justify in out

O zákroku informoval prostredníctvom Twitteru publicista Richard Ingham Evans. Prognóza hovorí o štyroch mesiacoch bez záťaže, čo znamená, že 25-ročná Moskovčanka sa vráti až v sezóne 2015.

 

Niekdajšia členka Top 20 svetového rebríčka Klejbanovová momentálne figuruje na 84. pozícii v hodnotení a ešte pôjde nadol, bude však môcť využiť tzv. chránený renking, ak zostane mimo pol roka. Naposledy hrala na Wimbledone na tráve v Londýne a v 1. kole proti Američanke Lauren Davisovej nazbierala len tri gemy. Predtým na úvod Roland Garros na antuke v Paríži dokonca len dva v dueli s Rumunkou Simonou Halepovou, neskoršou finalistkou. Zatiaľ posledný zápasový úspech dosiahla v apríli v Stuttgarte. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies