Klay Thompson sa postaral o vyrovnanie rekordu v NBA

NETKY.SK • 22 Január 2019, 16:01 • 2 min
Klay Thompson sa postaral o vyrovnanie rekordu v NBA

BRATISLAVA – V zámorskej NBA to v noci Golden State poriadne šľapalo. Ich krídlo základnej zostavy Klay Thompson zaznamenal ďalší prielom. Podarilo sa mu totiť vyrovnať rekord, ktorý bol už niekoľko sezón neprekonateľný a nikto sa k nemu ani len nepriblížil.

slovakia

left justify in out

O tom, že tým Golden State Warriors kraľuje lige už niekoľko rokov asi všetci vieme. Mužstvo okolo hráčskej legendy Steva Kerra, ktorý mimochodom hrával spolu s Michaelom Jordanom v Chicago Bulls, je na nezastavenie.

Dôkazom toho je aj výkon Klaya Thompsona, ktorý v noci zaznamenal 10 trojkových pokusov v rade a vyrovnal tak rekord NBA. 

 

Na druhej strane to ale pre Klaya nebol až taký problém. Okrem tohto úspechu sa mu podarilo už vyhrať aj trojkovú súťaž, či zaznamenať 31 bodov v jednej štvrtine zápasu (10 minút hracieho času na palubovke).

 

V minulosti sa už o vyrovnanie rekordu okrem iného postaral aj vtedajší rozohrávač Denveru Nuggets Ty Lawson. 

 

 

Avšak iný úspech nezaznamenal. Čo sa samozrejme o Thompsonovi povedať nedá, keďže už vyhrak titul NBA celkovo 3x (2015, 2017, 2018) a okrem toho získal už aj spomínané ocenenia za súťaž v trojkovej streľbe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Year 8 and I got a feeling it’s gonna be the best one yet.... beard gang ?? 👀

Príspevok, ktorý zdieľa Klay Thompson (@klaythompson),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies