Klaus neuvažuje ani o kandidatúre do Európskeho parlamentu

NETKY.SK • 15 September 2013, 13:39 • 2 min
Klaus neuvažuje ani o kandidatúre do Európskeho parlamentu

PRAHA - Český exprezident už koncom minulého mesiaca vyhlásil, že nebude kandidovať ani v blížiacich sa predčasných voľbách do Poslaneckej snemovne českého parlamentu, ktoré sa budú konať 25. a 26. októbra.

slovakia

left justify in out

Bývalý český prezident Václav Klaus nemá v úmysle kandidovať do Európskeho parlamentu. V rozhovore pre Český rozhlas (ČRo) to povedal na konferencii v anglickom Windsore.

Britská i česká tlač pritom o Klausovej kandidatúre v posledných dňoch špekulovala, pripomína spravodajský server rozhlas.cz.

"To je iba mediálny šum, ktorý nemá nijaký základ. Čokoľvek z neho vyvodzovať by bolo naozaj chybné. Ja žiadne také plány nemám a zdráham sa povedať slovo 'zatiaľ', skôr mám na mysli, že 'nemám', zdôraznil Klaus.

Český exprezident už koncom minulého mesiaca vyhlásil, že nebude kandidovať ani v blížiacich sa predčasných voľbách do Poslaneckej snemovne českého parlamentu, ktoré sa budú konať 25. a 26. októbra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies