Klaudia Medlová po vynechaní slopestylu zvažuje štart v big air

NETKY.SK • 14 Marec 2017, 11:56 • 2 min
Klaudia Medlová po vynechaní slopestylu zvažuje štart v big air

SIERRA NEVADA - Slovenská reprezentantka v snoubordingu Klaudia Medlová na majstrovstvách sveta v španielskej Sierra Nevade vynechala prvú zo svojich dvoch disciplín slopestyle a istý nie je ani jej štart v big air.

slovakia

left justify in out

Po páde deň pred kvalifikáciou slopestylu, v ktorom mala obhajovať bronz z predchádzajúceho šampionátu, nemieni ísť do zbytočného rizika. Povedala to v rozhovore pre utorňajšie vydanie denníka Šport. 

"Nebudem nič riskovať. Nestojí mi to momentálne za to. Chcem zostať zdravá a sústrediť sa potom na tréning. Budem spokojná, ak sa dostanem do finále. Chcem štartovať, ale skok zatiaľ ešte iba stavajú a ktovie, aké to celé bude. Ak sa na to nebudem cítiť a mohlo by mi to priniesť nedajbože ďalšie zranenie, tak na preteky nenastúpim," povedala pre Šport 24-ročná Liptáčka.   

Medlová priznala, že zranenie vnútornej pery, ktorú jej v Španielsku zašili viacerými stehmi, ju príliš nelimituje, ide skôr o pocitovú záležitosť. "Užívam antibiotiká a tabletky proti bolesti. Naozaj to nie je až také strašné, ako to možno pri pohľade na moju tvár vyzerá. Momentálne je to skôr o mentálnej stránke," pripustila. 

Kvalifikácia big air je na programe vo štvrtok od 10.05 h SEČ, trénovať sa začne od utorka. Finále žien je naplánované na piatok od 19.30 h. V tejto disciplíne Medlová na MS 2015 v rakúskom Kreischbergu skončila celkovo štvrtá.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies