Klaudia Medlová ovládla americký Community Cup

NETKY.SK • 21 Máj 2015, 12:12 • 2 min
Klaudia Medlová ovládla americký Community Cup

BRATISLAVA - Slovenská reprezentantka v snoubordingu Klaudia Medlová sa v medzisezónnom období dočkala ďalšieho príjemného ocenenia svojej práce.

slovakia

left justify in out

Po úspešnej sezóne 2014/2015, v ktorej okrem iného získala bronz na majstrovstvách sveta v disciplíne slopestyle, totiž ovládla rešpektovanú americkú súťaž Community Cup. Dvadsaťjedenročná Liptáčka sa stala celkovou víťazkou hodnotenia videonahrávok svojich jázd a trikov. Druhá skončila Holanďanka Charlotte van Gilsová a tretia Mahalah Mullinsová z Nového Zélandu. Mladá Slovenka okrem absolútneho prvenstva získala ceny aj v ďalších štyroch kategóriách. "Z výsledkov som veľmi pozitívne prekvapená," uviedla Klaudia Medlová v krátkej reakcii vo svojej oficiálnej prezentácii na facebooku.

 

Úspešná slovenská športovkyňa sa v ostatnom ročníku trikrát prebojovala na pódium v pretekoch Svetového pohára a žiarila aj na výberovom podujatí Nine Queens, kde v závere týždňovej akcie skončila druhá. Na Nine Queens navyše ako prvá žena na svete predviedla double backside rodeo 900 mute.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies