Kladno má kompletnú formáciu z NHL, klub posilnil aj Kaberle

NETKY.SK • 21 September 2012, 12:08 • 2 min
Kladno má kompletnú formáciu z NHL, klub posilnil aj Kaberle

Kladno má kompletnú formáciu z NHL, klub posilnil aj Kaberle - Hokej Český extraligový tím z Kladna sa pravdepodobne ako jediný tím v Európe bude môcť počas výluky pochváliť kompletnou formáciou z NHL. V piatok sa ku kvartetu posíl Jaromírovi Jágrovi, Tom

slovakia

left justify in out

img

Český extraligový tím z Kladna sa pravdepodobne ako jediný tím v Európe bude môcť počas výluky pochváliť kompletnou formáciou z NHL. V piatok sa ku kvartetu posíl Jaromírovi Jágrovi, Tomášovi Plekancovi, Jiřímu Tlustému a Marekovi Židlickému pridal aj obranca Tomáš Kaberle z Montrealu Canadiens.
      "Dohodli sme sa, hoci sa dlho zdalo, že nezoženieme finančné prostriedky na jeho poistku," povedal pre idnes.cz hovorca klubu Vít Heral. Poistku predražila príliš vysoká zmluva, ktorú má Kaberle v Montreale. 
      Skúsený zadák je momentálne na ceste zo zámoria a pre aklimatizáciu ešte nestihne nedeľňajší duel na ľade pražskej Sparty. "Každopádne počítame, že sa objaví na ľade už v stredu v O2 aréne proti Pardubiciam," dodal Heral.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies