Kladivárka Hrašnová bezchybne splnila cieľ

NETKY.SK • 23 Jún 2013, 16:02 • 2 min
Kladivárka Hrašnová bezchybne splnila cieľ

BANSKÁ BYSTRICA - ME atletických družstiev 3. ligy pokračovali na banskobystrických Štiavničkách druhým záverečným dňom.

slovakia

left justify in out

V kladivárskom sektore sa v nedeľu začalo rovnako víťazne ako v sobotu, po Lomnickom dominovala v kruhu aj Martina Hrašnová výkonom 71,49 po sérii 69,29 - x - 71,49 - 69,58. "Dúfala som, že to zaletí trošku ďalej, no plný bodový zisk sa cení. Najbližšie na mňa čaká Zlatá tretra v Ostrave, momentálne je forma solídna, trúfam si na viac. Najskôr som si chcela zapísať platný pokus, aby som mala istotu, a potom niečo pridať, čo sa podarilo."

Skalp Moldavky Žaliny Margievovej, ôsmej na OH v Londýne, sa cení."Chcela som na ňou zvíťaziť, nikdy som nad ňou túto sezónu nevyhrala, trikrát som ťahala za kratší koniec. Je to dobrý skalp, no momentálne sa cenia viac body ako výkon, Marghievová nebola rovnako ako ja na tom najlepšie. Dúfam, že ju zdolám aj na nejakých väčších pretekoch, najlepšie na kladivárskom Challenge."

Niektoré súperky udivovali odhodovými fázami pripomínajúcimi prapočiatky kladiva. Kapitánka slovenského družstva Martina Hrašnová: "Veľmi som nesledovala spodok súperiek, nie každá krajina má kladivárov, a tých bolo potrebné nutne zohnať a postaviť kvôli bodom. Odo mňa sa ich očakávalo minimálne 14, som rada, že som prispela väčším obnosom. Dúfam, že zvíťazíme, so sebou som spokojná, ľudia ma povzbudzovali, to mám veľmi rada, no a bojovnosť celého družstva je príkladná."

Nedeľňajšie výsledky

ženy
kladivo:
 1. Martina Hrašnová (SR) 71,49, 2. Žalina Marghievová (Mold.) 71,36, 3. Sandra Pétursdóttirová (Isl.) 50,62



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies