Kittel pripravil De Korta o vlasy

NETKY.SK • 13 Júl 2013, 11:45 • 2 min
Kittel pripravil De Korta o vlasy

LYON - Stávky medzi cyklistami sa na Tour de France stali pravidlom, sú súčasťou ich každodenného života. Aj vďaka nim vládne v tímoch veľká pohoda.

slovakia

left justify in out

Po prehrách v stávkach musia cyklisti niečo obetovať. Na neúspech v stávke s Marcelom Kittelom doplatil Koen de Kort. Keďže Nemec vyhral na Tour de France tri etapy, jeho tímový kolega z Argos-Shimano sa musel ostrihať do hola. Bez vlasov nastúpil už na štart piatkovej 13. etapy.

"Po mojich dvoch víťazstvách sa začal Koen de Kort obávať. Stavili sme sa, že ak vyhrám trikrát, ostrihá si všetky vlasy. To sa teraz stalo," povedal podľa letour.fr Kittel. Koen de Kort je po trinástich etapách v celkovej klasifikácii na 163. mieste s odstupom 1:57:56 h na Christophera Frooma. Kittel je ešte o šesť priečok nižšie, ale ako jediný zatiaľ dosiahol na 100. ročníku Tour tri prvenstvá na páske.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies