Kiss trénera Crdiffu neočaril, hľadá si nový klub

NETKY.SK • 5 August 2015, 10:50 • 2 min
Kiss trénera Crdiffu neočaril, hľadá si nový klub

CARDIFF - Slovenský futbalový reprezentant Filip Kiss už nebude ďalej pôsobiť v FC Cardiff City. Waleský klub s jeho službami viac nepočíta napriek ešte rok platnému kontraktu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný stredopoliar si hľadá nový angažmán, zatiaľ preferuje zotrvanie v zahraničí. "Prakticky okamžite po skončení predchádzajúcej sezóny mi tréner Russell Slade povedal, že nebudem pravidelne hrávať a môžem si hľadať nový angažmán. Mrzí ma, že ma odrovnal bez toho, aby ma vôbec videl hrať, ale taká je realita. Som na transferovej listine a čakám," priblížil v rozhovore pre denník Šport aktuálnu situáciu Kiss, ktorý sa pripravuje individuálne a, paradoxne, občas aj s prvým tímom Cardiffu.


Filip Kiss pôsobil v FC Cardiff City od roku 2011 s výnimkou jeden a pol sezóny strávenej na hosťovaní v škótskom Ross County. Aktuálne sa mu črtá možnosť pokračovať v druhej najvyššej anglickej súťaži. "Som v kontakte s jedným klubom, nechcem ho teraz ešte menovať. Tento variant by som však určite bral. The Championship je z fyzickej stránky jedna z najťažších líg sveta. Pre mňa by to bol reštart mojej anglickej kariéry," dodal pre Šport dunajskostredský rodák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona