Kiska zajtra rozsvieti vianočnú výzdobu na paláci, pomôžu mu deti z detských domovov

NETKY.SK • 1 December 2014, 12:57 • 2 min
Kiska zajtra rozsvieti vianočnú výzdobu na paláci, pomôžu mu deti z detských domovov

BRATISLAVA - Na Prezidentskom paláci sa v utorok 2. decembra rozsvieti vianočná výzdoba a stromček na prednom nádvorí. Prezident SR Andrej Kiska tak pokračuje v tradícii výzdoby paláca počas Vianočných sviatkov.

slovakia

left justify in out

Asistovať pri tom budú deti z detských domovov, krízových centier a zo sociálne slabých rodín, ktoré hlava štátu pozvala na stretnutie s Mikulášom do svojho sídla.

 

Prídu deti z detských domovov Lienka vo Veľkých Kapušanoch, sv. Jozefa v Turzovke, v Trnave, detského Krízového centra Náruč v Žiline, krízového strediska Centrum Slniečko v Považskej Bystrici, Centra pre obnovu rodiny DORKA v Košiciach a deti zo sociálne slabých rodím vybrané neziskovou organizáciou Úsmev ako dar. 

 

Pre prezidenta si pripravili tanečné a hudobné vystúpenia, za čo od Mikuláša dostanú tradičný mikulášsky balíček.

 

Ako uviedlo Tlačové oddelenie Kancelárie prezidenta SR, vysvietenie budovy, zabezpečované úspornými LED žiarovkami, bude v tomto roku v menšej intenzite a rozsahu. Vypne sa po 6. januári budúceho roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies