Kiska: Využitie pobočky kancelárie v Banskej Bystrici zatiaľ nejasné

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 13:49 • 2 min
Kiska: Využitie pobočky kancelárie v Banskej Bystrici zatiaľ nejasné

BANSKÁ BYSTRICA - Prezident Andrej Kiska zatiaľ nie je rozhodnutý, ako bude využívať, respektíve ako často bude navštevovať banskobystrické regionálne pracovisko prezidentskej kancelárie.

slovakia

left justify in out

„Je na to priskoro. Spoznávam sa s ľuďmi, spoznávam sa so systémom práce. Dajte mi aspoň sto dní a potom uvidíme, čo všetko budem môcť zmeniť,“ uviedol Kiska na brífingu po dnešnom pracovnom výjazde v Banskej Bystrici. Pripomenul, že ako prezident plánuje cestovať po regiónoch a stretávať sa s ľuďmi. „Pravdaže vždy, keď prídem do tohto regiónu, rád prídem aj do kancelárie prezidenta republiky, stretnem sa tu s ľuďmi a s kompetentnými a budeme rozprávať o problémoch,“ dodal Kiska s tým, že skôr než úradovať sa chce v regióne stretávať s ľuďmi a počúvať ich problémy, aby ich následne mohol riešiť.

 

Okrem regionálneho pracoviska prezidentskej kancelárie dnes prezident Kiska v rámci výjazdu do Banskej Bystrice zavítal aj do detskej fakultnej nemocnice. Navštívil pacientov a ich rodičov na klinike pediatrickej onkológie a hematológie a stretol sa aj s personálom kliniky a zástupcami občianskeho združenia Svetielko nádeje. „Detská onkológia je vždy ťažká, ale je úžasné, že sú tu ľudia, ktorí aj napriek tomu, aká je situácia v zdravotníctve, dávajú zo seba všetko, aby tým deťom a rodičom pomohli. S úctou sa skláňam pred lekármi a zdravotným personálom, ktorí napriek mnohým problémom obetavo bojujú,“ povedal Kiska. 

Prezidentov dnešný program pokračuje pracovným výjazdom v Košiciach.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona