Kiska úraduje už 100 dní, Fico označil spoluprácu s ním za konštruktívnu

NETKY.SK • 22 September 2014, 11:00 • 2 min
Kiska úraduje už 100 dní, Fico označil spoluprácu s ním za konštruktívnu

BRATISLAVA - Práve dnes prešlo 100 dní, odkedy sa podnikateľ a filantrop Andrej Kiska (51) stal prezidentom Slovenskej republiky. Počas viac ako troch mesiacov Kisku na stoličke hlavy štátu zamestnávali najmä justícia a zahraničná politika, uvádza denník Nový čas.

slovakia

left justify in out

"V oblasti zahraničnej politiky mi pripadá ako človek, ktorý doteraz neurobil jedinú chybu na rozdiel od jeho predchodcu Ivana Gašparoviča. Jasne si uvedomuje, že Slovensko je súčasťou Západu, EÚ a NATO a podľa toho sa aj správa", zhodnotil prácu prezidenta SR predseda zahraničného výboru František Šebej.

 

Premiér Robert Fico označil spoluprácu s prezidentom SR za konštruktívnu. Za pozitívum považuje aj dohodu o pravidelných pracovných obedoch, kde si prezident SR a predseda vlády SR môžu zlaďovať názory na domáce a zahraničnopolitické témy, uzatvára denník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies