Kiska tento týždeň už žiadne stretnutia s vrcholnými politikmi neplánuje

NETKY.SK • 1 Apríl 2014, 11:20 • 2 min
Kiska tento týždeň už žiadne stretnutia s vrcholnými politikmi neplánuje

BRATISLAVA - Nastupujúci prezident Andrej Kiska tento týždeň už nemá naplánované žiadne stretnutia s vrcholnými predstaviteľmi štátu. TASR to potvrdil šéf jeho volebnej kampane Rado Baťo.

slovakia

left justify in out

Víťaz prezidentských volieb chce najbližšie dni prežiť s rodinou a v stretnutiach plánuje pokračovať od budúceho týždňa. V pondelok 31. marca absolvoval informačné rozhovory s ministrami zahraničných vecí Miroslavom Lajčákom a vnútra Robertom Kaliňákom.
      

Ako povedal Baťo, tento týždeň by mal odísť do Grasalkovičovho paláca list so žiadosťou o stretnutie so súčasnou hlavou štátu Ivanom Gašparovičom.
      

Kiska vyhral sobotňajšie (29. 3.) druhé kolo prezidentských volieb so ziskom 59,38 percenta. Jeho protikandidáta Roberta Fica (Smer-SD) podporilo 40,61 percenta voličov. Kiska sa ujme funkcie prezidenta SR zložením sľubu. Skladať ho bude 15. júna, keď sa skončí druhé, a tým posledné funkčné obdobie súčasnej hlavy štátu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies