Kiska prijal deti z detských domovov a rozsvietil stromček

NETKY.SK • 2 December 2014, 16:42 • 2 min
Kiska prijal deti z detských domovov a rozsvietil stromček

BRATISLAVA – V Prezidentskom paláci dnes popoludní zavládla veselá predvianočná atmosféra. Prezident Andrej Kiska privítal deti z viacerých detských domovov a krízových centier. Spolu rozsvietili vianočný stromček a s ním aj vianočnú výzdobu celého Prezidentského paláca. Deti hlave štátu pripravili program v podobe tanca či piesní.

slovakia

left justify in out

"Ja som veľmi rád, že práve v tejto miestnosti, kde sú prijímané tie najdôležitejšie osobnosti z celého sveta, som mohol prijať podľa mňa tých najcennejších – malé deti," komentoval stretnutie s deťmi prezident. 

 

Za hlavou štátu dnes pricestovali deti z Detského domova z Trnavy, Veľkých Kapušian, Turzovky, deti z krízových centier zo Žiliny, Nitry, Košíc a deti z Nadácie Úsmev ako dar. Deti z každého detského domova či krízového centra odovzdali Andrejovi Kiskovi poväčšine vlastnoručne zhotovený darček a sami si odniesli mikulášsky balíček so sladkosťami. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies