Kiska pošle Gašparovičovi list so žiadosťou o stretnutie

NETKY.SK • 1 Apríl 2014, 10:22 • 2 min
Kiska pošle Gašparovičovi list so žiadosťou o stretnutie

BRATISLAVA - Víťaz prezidentských volieb a budúca hlava štátu chce už v najbližších dňoch poslať úradujúcemu prezidentovi Ivanovi Gašparovičovi list so žiadosťou o stretnutie, povedal agentúre SITA šéf jeho volebného štábu Rado Baťo.

slovakia

left justify in out

Kiska sa chce s Gašparovičom stretnúť, aby spolu prebrali prechod prezidentského úradu. Súčasný prezident už oznámil, že ak Kiska o stretnutie s hlavou štátu požiada, určite k takémuto stretnutiu dôjde. Tento týždeň chce Kiska podľa Baťa stráviť s rodinou, s rokovaniami by chcel začať na budúci týždeň.

 

Občiansky kandidát Andrej Kiska sa stane prezidentom Slovenskej republiky 15. júna. V druhom kole prezidentských volieb podľa oficiálnych výsledkov získal 1 307 065 hlasov voličov. Súčasný premiér Robert Fico dostal 893 841 hlasov oprávnených voličov. Volebná účasť dosiahla 50,48 percenta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies