Kiska poslal Hollandovi sústrastný telegram v súvislosti s teroristickým útokom v Paríži

NETKY.SK • 21 Apríl 2017, 12:23 • 2 min
Kiska poslal Hollandovi sústrastný telegram v súvislosti s teroristickým útokom v Paríži

BRATISLAVA - Prezident Andrej Kiska dnes poslal sústrastný telegram prezidentovi Francúzskej republiky Francoisovi Hollandovi v súvislosti s teroristickým útokom v Paríži. Vo štvrtok večer na známom bulvári Champs-Élyséés došlo k útoku, pri ktorom zahynul jeden policajt a ďalší dvaja utrpeli zranenia. Páchateľa sa polícii podarilo zastreliť.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

„S hlbokým zármutkom a rozhorčením som prijal správu o štvrtkovom teroristickom útoku v centre Paríža, pri ktorom vyhasol ľudský život a ktorý spôsobil ťažké zranenia ďalším dvom francúzskym občanom.

 

Francúzsko sa môže spoľahnúť na plnú podporu a solidaritu Slovenska v boji proti terorizmu, ktorý je hrozbou pre Európu a celé medzinárodné spoločenstvo.

 

V mene občanov Slovenskej republiky, ako aj vo svojom mene, vyjadrujem Vám a pozostalým obete úprimnú sústrasť a raneným skoré uzdravenie,“ uviedol Kiska v telegrame, ktorý agentúre SITA poskytol Martin Lipták z tlačového oddelenia Kancelárie prezidenta.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies