Kiska nekomunikuje s Ficom a Paškom ako Gašparovič

NETKY.SK • 12 November 2014, 10:37 • 2 min
Kiska nekomunikuje s Ficom a Paškom ako Gašparovič

BRATISLAVA - Komunikácia prezidenta SR s dvoma najvyššími ústavnými činiteľmi zrejme nie je taká, ako v minulosti. Prezident SR, predseda vlády a predseda parlamentu sa totiž informovali aj o svojich zahraničných cestách, aby sa nestalo, že v krajine nebude prítomný ani jeden z nich.

slovakia

left justify in out

Od nástupu Andreja Kisku do Prezidentského paláca celú koordináciu medzi najvyššími predstaviteľmi štátu tak teraz prebrali ochrankári. "Úrad na ochranu ústavných činiteľov, podriadená organizácia ministerstva vnútra, vie vždy o každom pohybe prezidenta na Slovensku aj v zahraničí," uviedol riaditeľ odboru komunikácie kancelárie prezidenta SR Roman Krpelan.

 

"Samozrejme, program pána prezidenta je nepretržite konzultovaný s Úradom na ochranu ústavných činiteľov, rovnako ako aj program premiéra a predsedu parlamentu," potvrdil pre denník Pravda hovorca rezortu vnútra Ivan Netík.

 

V prípade, ak hrozí, že v rovnakom čase budú mimo Slovenska všetci traja, úrad zabezpečí, aby v krajine jeden z nich zostal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies