Kiska dnes Macejkovú informoval, že nemá námietky v kauze Čentéš

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 11:49 • 2 min
Kiska dnes Macejkovú informoval, že nemá námietky v kauze Čentéš

BRATISLAVA - Prezident SR Andrej Kiska sa dnes stretol s predsedníčkou Ústavného súdu SR Ivettou Macejkovou.

slovakia

left justify in out

Dal jej list, v ktorom ju informoval, že nemá žiadne námietky zaujatosti voči sudcom Ústavného súdu SR v konaniach a sťažnostiach Jozefa Čentéša. TASR o tom informoval prezidentov poradca Rado Baťo.
      

Nástupom do funkcie prezidenta sa Andrej Kiska stal osobou, ktorá reprezentuje účastníka týchto konaní. "Ako účastník týchto konaní vyhlasujem, že nemám žiadne námietky zaujatosti voči sudcom Ústavného súdu Slovenskej republiky a ani sa nestotožňujem s námietkami zaujatosti vznesenými bývalým prezidentom SR,” uviedol Andrej Kiska.
      

Prezident SR Andrej Kiska by zároveň privítal, aby Ústavný súd SR v oboch prípadoch bez zbytočného odkladu konal a rozhodol.
      

Predsedníčka Ústavného súdu SR na stretnutí odovzdala prezidentovi SR štátne vyznamenania, ktoré mu podľa zákona o vyznamenaniach Slovenskej republiky odovzdáva po tom, ako sa prezident ujme funkcie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies