Kiska daroval malej bežkyni v balerínkach tenisky. Danko tvrdí, že vybavil novú športovú halu

NETKY.SK • 22 Jún 2021, 10:53 • 2 min
Kiska daroval malej bežkyni v balerínkach tenisky. Danko tvrdí, že vybavil novú športovú halu

Všetci si pamätáme príbeh malého dievčatka Annamárie, ktorá pred rokmi vyhrala bežecké preteky v balerínkach. Teraz vyhrala opäť. Rozruch okolo nej nenechal chladného ani Andreja Danka.

slovakia

left justify in out

"Pozerám, ako sa vytešuje Matovič a Pollák z OĽaNO ako Anna Mária z Moldavy opäť vyhrala preteky. To jej asi nepomôže v živote, opäť ju len používajú na svoje PR," napísal na sociálnej sieti.

 

img

 

Súvisiaci článok: Dievčatko, ktoré vyhralo bežecké preteky v balerínach zožalo ďalší úspech

 

Annamária je rómske dievča s veľkým talentom. Už pár rokov svoj talent prehlbuje. V nedeľu 20. júna vyhrala v Košiciach Majstrovstvá Slovenska dorastencov a dorasteniek v behu na 1 500 metrov. Centrum voľného času CVrČek bežkyni zabezpečilo trénera, vychovávateľa a sponzora, ktorý jej kúpil prvú bežeckú obuv.

 

Podľa Danka Annamárii daroval nové tenisky práve Andrej Kiska za prítomnosti novinárov. "Keď som videl túto PR scénu pred rokmi, opýtal som sa primátora Moldavy nad Bodvou, ako sa dá mestu pomôcť. Hovoril, že nemajú halu. Následne som požiadal predsedu vlády, aby sa na výjazdovom rokovaní pozrel na projekt v tomto meste. Anna Mária má vlastne motivovala pomôcť mestu," dodal Danko.

 

Danko napísal, že sa to podarilo. "Dnes už halu začínajú stavať a asi nikoho nebude zaujímať, ako tá myšlienka vznikla, možno aj pásku bude strihať iný. Mne však úprimne stačí pocit, že sme nerobili len PR, ale reálne pomáhali a riešili problémy," dodal Danko.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona