Kisel po druhom vylúčení: Rozhodcu Kovaříka už nechcem vidieť

NETKY.SK • 30 September 2013, 10:48 • 2 min
Kisel po druhom vylúčení: Rozhodcu Kovaříka už nechcem vidieť

PRAHA - Už druhé vylúčenie zažil v priebehu jesennej časti českej futbalovej Gambrinus ligy slovenský legionár v drese pražskej Slavie Karol Kisel. Po prvý raz to bolo v 5. kole v domácom súboji s Teplicami (0:7), druhé si vykoledoval v derby so Spartou v 10. kole (0:2).

slovakia

left justify in out

"Je to veľa a je to smutné, ale nemyslím si, že v derby som mal byť vylúčený," uviedol pre český Sport Kisel v reakcii na otázku, či nie sú dve vylúčenie na jeseň veľa. "Proti Tepliciam áno, to beriem, bola to moja chyba, ale v derby to na vylúčenie nebolo. Normálny rozhodca ma za to nemôže vylúčiť." Kapitán "zošívaných" síce priznal stret s brankárom Sparty Vaclíkom, ale myslí si, že to nebolo na vylúčenie. "Išiel som do súboja a trocha som sa pokĺzol. Nebolo v tom nič zákerného. Dával som si pozor a nohu som stiahol. Na druhej strane, čo urobil potom Vácha mne, to na vylúčenie rozhodne bolo. Chytil ma za dres, za krk a zdvihol ma zo zeme. Ja som sa ešte ospravedlňoval a on ma držal. Bolo to veľmi nešportové. Ja som nikoho nezranil, len som sa trocha pokĺzol."

Žltú kartu, ktorú dostal za faul na Holka, však berie. "Bolo to derby a keby sme v ňom nebojovali, tak ste prví, ktorí nás skritizujete. Nemyslím si ale, že to bolo niečo za hranou. Rozhodca sa rozhodol, neviem z akých dôvodov. Je to pre mňa nešťastná záležitosť a budem rád, keď ho už neuvidím," zdôraznil Kisel.

Práve rozhodca Kovařík ho poslal predčasne pod sprchy aj v súboji s Teplicami. "Hneď som si na to spomenul. Je mi to nesmierne ľúto, som z toho nešťastný a je mi až do plaču." O rozhodcovi Kovaříkovi si však myslí svoje. "Rozhodne mi chýbať nebude a on asi mne tiež. Určite ho po tom všetkom nemám rád, urobil zo mňa trocha blbca. Nechcem plakať, proti Tepliciam to bola moja chyba, ale teraz nie. Rozhodca je však pánom na ihrisku, bolo by som radšej, keby nám Kovařík už viac nerozhodoval." 

Kisel mu vyčíta aj priamy kop, z ktorého sa Sparta ujala vedenia. "Priamy kop nemal byť, nebol to žiadny faul a oni to trafili. Dovtedy to bolo vyrovnané a vyhrať mohol ktokoľvek. Potom prišiel ten priamy kop... My by sme takú šancu nedostali," uviedol Kisel s tým, že oni by takú možnosť nedostali. "Som o tom presvedčený. Nebol to faul a my sme na druhej strane žiadnu podobnú príležitosť nedostali. Bola to totiž výhodná pozícia, to som si hneď uvedomil, pretože Sparta priame kopy zahrávať vie. Hneď som si povedal, že je to moc dobrá šanca - a on to trafil."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona