Kisel debatoval s fanúšikmi Slavie, odmieta atmosféru strachu

NETKY.SK • 25 September 2013, 17:23 • 2 min
Kisel debatoval s fanúšikmi Slavie, odmieta atmosféru strachu

PRAHA - Slovenský kapitán futbalistov pražskej Slavie Karol Kisel sa pred blížiacim sa ligovým derby proti Sparte zišiel s fanúšikmi "zošívaných", aby si vyjasnili incident po návrate z nedeľňajšieho ligového duelu v Jablonci. Na hráčov vtedy zaútočili zamaskovaní priaznivci, ktorí začali hádzať kamene, sklenené fľaše a petardy.

slovakia

left justify in out

"Pre mňa to je už vyriešené. Bolo hrozné, čo sa stalo, pritom náš výkon v Jablonci napriek prehre 1:2 nebol zlý. Áno, zase sme prehrali, ale to hádam nie je dôvod, aby nás niekto fyzicky napádal," citoval server iDnes.cz 36-ročného záložníka, s troma gólmi najlepšieho strelca tímu v Gambrinus lige 2013/2014. "Po stretnutí s fanúšikmi sa však všetko vyjasnilo a urovnalo. Do derby pôjdeme všetci spoločne, aby sme ukázali, že Slavia má hrdosť a históriu. Aby sme sa nemuseli jeden pred druhým schovávať a žiť v atmosfére strachu. Chceme ukázať, že sme všetci jedna Slavia," doplnil Kisel.

Zverenci nového trénera Miroslava Koubeka, ktorý má v kádri aj osem Slovákov, figurujú v tabuľke na 15. mieste so ziskom 7 bodov z 9 stretnutí. Horšie je na tom len nováčik zo Znojma.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona