Királya preradili do rezervy, Magath ho chce do Fulhamu

NETKY.SK • 14 August 2014, 14:17 • 2 min
Királya preradili do rezervy, Magath ho chce do Fulhamu

LONDÝN - Na staré kolená by sa na Britské ostrovy mohla vrátiť maďarská futbalová ikona Gábor Ferenc Király.

slovakia

left justify in out

Na zelených javiskách najznámejší brankár, čo bez ohľadu na počasie chytáva v dlhých sivých teplákoch, by podľa informácií Sky Sports mohol posilniť druholigový Fulham, ktorý prišiel o oboch gólmanov. Trénerom "chalupárov" je Felix Magath, ktorý Királya pozná z nemeckej scény. Tridsaťosemročný rodák zo Szombathelyu (nar. 1. apríla 1976) dlhé roky pôsobí v tíme II. bundesligy TSV 1860 Mníchov, ale po dvoch prehrách v úvode nového ročníka ho preradili do rezervného mužstva. Zmluvu s "levmi" má platnú do 30. júna 2015. Skúseností s anglickým futbalom má na rozdávanie, pôsobil totiž v Crystal Palace, West Hame United, Aston Ville aj Burnley. Výborné meno si spravil v berlínskej Herthe, kde dlhé roky (1997 - 2004) patril s krajanom v poli Pálom Dárdaiom medzi opory mužstva.

 

Fulham prišiel pred sezónou o dvojicu gólmanov Maarten Stekelenburg (AS Monaco), David Stockdale (Brighton & Hove Albion).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies