Kinohitom víkendu bola v USA komédia Susedia na odstrel

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 12:31 • 2 min
Kinohitom víkendu bola v USA komédia Susedia na odstrel

LOS ANGELES - Ďalší príbeh o pavúčom mužovi Amazing Spider-Man 2 (The Amazing Spider-Man 2: Rise of Electro) sa v rebríčku amerických kinohitov udržal len týždeň.

slovakia

left justify in out

Cez víkend sa najlepšie zarábajúcim filmom stala zábavná komédia o znepriatelených susedoch Susedia na odstrel (Bad Neighbors). Informovala dnes o tom tlačová agentúra DPA.

 

Prekvapujúci úspech novinky režiséra Nicholasa Stollera, kde si hlavnú úlohu zahrali Zac Efron a Seth Rogen, priniesol kasám amerických kín odhadom 51 miliónov dolárov (približne 37 miliónov dolárov).

 

Film Amazing Spider-Man 2 sa musel uspokojiť s druhým miestom a so zárobkom zhruba 37 miliónov dolárov. Na tretie miesto rebríčka sa dostal film Jedna za všetky (The Other Woman).

 

V komédii Nicka Cassavetesa sa herečky Cameron Diazová, Leslie Mannová a Kate Uptonová mstia partnerovi, ktorý všetky tri podvádza a klame. Film už v Spojených štátoch zarobil 62 miliónov dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies