Kings ponúkli Mika Richardsa ďalším klubom

NETKY.SK • 27 Január 2015, 10:06 • 2 min
Kings ponúkli Mika Richardsa ďalším klubom

LOS ANGELES - Vedenie klubu hokejovej NHL Los Angeles Kings zaradilo na waiver listinu nechránených hráčov centra Mika Richardsa.

slovakia

left justify in out

V tíme obhajcu Stanleyho pohára reagovali na pokles formy skúseného útočníka, ktorého výkony nezodpovedali v poslednom čase poberanému platu. V kabíne Kings v tréningovom centre klubu zaujal Richardsovo miesto Jordan Nolan.

 

Kings už pred sezónou zvažovali, že Richardsa vykúpia zo zmluvy. Napokon mu dali šancu, ale hráčove výkony nešli nahor. V 47 stretnutiach strelil päť gólov a pridal desať asistencií. "Za všetko, čo pre nás urobil, sme sa rozhodli dať mu šancu. Bez neho by sme nezískali prvý Stanleyho pohár, má zásluhu aj na druhom. Ak však chcete hrávať, musí to byť na určitej úrovni," povedal generálny manažér Kings Dean Lombardie. 

 

Kluby majú teraz priestor do utorkového popoludnia, aby si z waiver listiny stiahli Richardsa. Ak sa tak nestane, Kings pošlú hráča na farmu do Manchestru Monarchs do AHL. Podľa Lombardiho sa Richards môže vrátiť späť do prvého tímu. "Chápeme, že ide o biznis. Sme však aj ako rodina, a preto je pre nás ťažké sledovať, že Mike je na waiveri. Rozumieme tomu, v poslednom čase nevyhrávame a manažéri sa snažia oživiť našu hru," povedal za tím kapitán Dustin Brown. Informácie priniesol web NHL. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies