Kings Of Leon zverejnili skladbu Waste a Moment

NETKY.SK • 9 September 2016, 10:06 • 2 min
Kings Of Leon zverejnili skladbu Waste a Moment

LOS ANGELES - Americká rocková kapela Kings Of Leon zverejnila skladbu Waste a Moment. Ide o prvý singel z očakávaného albumu WALLS, čo by mal byť backronym pre We Are Like Love Songs. Novinka vyjde 14. októbra a bude obsahovať dovedna desať skladieb.

slovakia

left justify in out

Kapela zahrala vo štvrtok v poľskom Krakove, kde predstavila po prvý raz naživo okrem spomínanej piesne Waste a Moment aj novú skladbu Over.

 


Formácia nahrala album v Los Angeles s producentom Markusom Dravsom, ktorý má na konte spoluprácu s Björk, Arcade Fire alebo Coldplay. Ako nedávno prezradil frontman kapely Caleb Followill, niektoré skladby na albume sú inšpirované jeho súkromím. Balada WALLS je vraj o smrti jeho blízkeho priateľa, pričom pieseň Find Me venoval manželke, supermodelke Lily Aldridge. Tridsaťštyriročný spevák sa na štúdiovke dokonca otvoril aj o svojom boji so závislosťou od alkoholu, ktorú opísal v spomínanej skladbe Over.


Kings Of Leon tvoria bratia Caleb, Nathan a Jared Followillovci spolu s ich bratrancom Matthewom Followillom. Prvý štúdiový album Youth And Young Manhood vydali v roku 2003. Po ňom nasledovali nahrávky Aha Shake Heartbreak (2004), Because Of The Times (2007), Only By The Night (2008), Come Around Sundown (2010) a Mechanical Bull (2013). Všetky sa umiestnili v prvej päťke britského albumového rebríčka a posledné tri menované i v prvej päťke amerického rebríčka Billboard 200. Medzi najväčšie hity formácie patria piesne The Bucket, Sex On Fire, Use Somebody, Radioactive či Supersoaker.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies