Kings of Leon predstavili skladbu Around The World

NETKY.SK • 14 September 2016, 11:37 • 2 min
Kings of Leon predstavili skladbu Around The World

LOS ANGELES - Americká rocková kapela Kings of Leon predstavila naživo skladbu Around The World. Muzikanti tak urobili v britskej televíznej show Later... With Jools Holland, kde počas večera zahrali aj svoj najnovší singel Waste a Moment. Okrem nich sa v programe ukázali aj Jimmy Page, Jack White, Sting, Banks, M83 a Kandace Springs.

slovakia

left justify in out

 

Obidve spomínané piesne sa budú nachádzať na očakávanom albume WALLS, čo by mal byť backronym pre We Are Like Love Songs. Novinka vyjde 14. októbra a bude obsahovať dovedna desať skladieb. Formácia nahrala album v Los Angeles s producentom Markusom Dravsom, ktorý má na konte spoluprácu s Björk, Arcade Fire alebo Coldplay. Ako nedávno prezradil frontman kapely Caleb Followill, niektoré skladby na albume sú inšpirované jeho súkromím. Balada WALLS je vraj o smrti jeho blízkeho priateľa, pričom pieseň Find Me venoval manželke, supermodelke Lily Aldridge. Tridsaťštyriročný spevák sa na štúdiovke dokonca otvoril aj o svojom boji so závislosťou od alkoholu, ktorú opísal v skladbe Over.


Kings Of Leon tvoria bratia Caleb, Nathan a Jared Followillovci spolu s ich bratrancom Matthewom Followillom. Prvý štúdiový album Youth And Young Manhood vydali v roku 2003. Po ňom nasledovali nahrávky Aha Shake Heartbreak (2004), Because Of The Times (2007), Only By The Night (2008), Come Around Sundown (2010) a Mechanical Bull (2013). Všetky sa umiestnili v prvej päťke britského albumového rebríčka a posledné tri menované i v prvej päťke amerického rebríčka Billboard 200. Medzi najväčšie hity formácie patria piesne The Bucket, Sex On Fire, Use Somebody, Radioactive či Supersoaker.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies