King Shaolin zverejnili singel Money In My Soul

NETKY.SK • 22 Marec 2016, 14:36 • 2 min
King Shaolin zverejnili singel Money In My Soul

BRATISLAVA - Slovenská kapela King Shaolin zverejnila singel a videoklip s názvom Money In My Soul. Bratislavská formácia sa v novinke venuje téme túžby po sláve a peniazoch.

slovakia

left justify in out

"Úvodná skladba Money In My Soul z nášho nadchádzajúceho EP reflektuje obdobie, keď sme stáli pred pre nás zásadným rozhodnutím. Je to ten druh vážnych rozhodnutí, ktorým všetci v rôznych podobách v živote a profesijnej kariére čelíme. V našom prípade to bolo odmietnutie účasti na talentovej súťaži spolu s vidinou rýchleho "výťahu hore" a rozhodnutie zotrvať na ceste, ktorú predstavujú každoročne stovky odohraných koncertov pre našich verných fanúšikov i v tých najmenších kluboch a puboch," prezradil spevák kapely a autor singla Dominik Štofko.


Hlavnými myšlienkami videoklipu sú boj dobra a zla a paradox, že jedno bez druhého nemôže existovať. Scenár a námet spracovala študentka réžie VŠMU Claudia Pittnerová. Tá má za sebou niekoľko krátkometrážnych filmov a Money In My Soul je jej debutovým videoklipom.

 

"Nosným vyjadrovacím prvkom sa stali ruky ako symbol duše. V každom z nás prebiehajú vnútorné boje, ktoré plodia rôzne predstavy, z ktorých si človek môže vybrať. A práve vizualizovať tento vnútorný boj bolo našou ambíciou," priblížila.


V klipe, ktorý nakrúcali v Bratislave, účinkujú viacerí herci vrátane Vladislava Plevčíka či Jakuba Abraháma. Skladba je po singli Friend už druhou ukážkou z pripravovanej EP nahrávky, ktorá sa bude volať Burn Inside. Presný dátum jej uvedenia na trh však členovia formácie zatiaľ neoznámili.


Kapela King Shaolin vznikla v roku 2011 v Bratislave. O rok neskôr debutovali albumom Road To The Machiavelli Valley, z ktorého pochádzajú piesne Japan, My Road či Never Knows. Skupina už stihla odohrať viac ako 250 koncertov, niekoľko letných festivalov a predskakovala napríklad formácii Peter Bič Project. Začiatkom roka 2014 začali pôsobiť aj ako kapela Celeste Buckingham.

 

Minulý rok získali na Medzinárodnom festivale piesne v poľskom Rzeszówe druhé miesto a Dominik Štofko si vďaka skladbe Friend odniesol ocenenie za najlepšiu kompozíciu. V skupine pôsobia spomínaný spevák, gitarista a skladateľ Dominik Štofko, Norbert Neuschl (basgitara, sprievodné vokály), Michal Uličný (bicie nástroje) a Michal "Mustafa" Novák (gitara, sprievodné vokály).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies