King Mo Lawal pridaný na štartovku Bellator 131

NETKY.SK • 26 September 2014, 15:01 • 2 min
King Mo Lawal pridaný na štartovku Bellator 131

LAS VEGAS - Bellator na novembrovú udalosť pridalo ďalší veľmi atraktívny zápas. King Mo (13-4) sa stretne s Tomom DeBlassom (9-2) v poloťažkej váhe na udalosti Bellator 131. Manažéri tejto organizácie oficiálne potvrdili túto správu.

slovakia

left justify in out

Udalosť sa uskutoční 15.11 v San Diegu. Hlavný zápas tejto udalosti bude stretnutie dvoch  veteránov  MMA a to konkrétne Stephana Bonnara (15-8)  a Tita Ortiza(17-11-1). Tak isto  na tejto udalosti budú bojovať o titul ľahkej váhy dočasný šampión Will Brooks(14-1) a bývalý držiteľ titulu Michael Chandler(12-2). Túto udalosť si môžete pozrieť cez Spike TV.

King Mo a DeBlass boli originál naplánovaní na udalosť  Bellator 123, ale Deblass musel zápas odložiť kvôli zraneniu. King mo na tejto udalosti vyhral v druhom kole nad Dustinom Jacobym a tak si po poslednej prehre s Rampagom Jacksonom vylepšil svoju bilanciu o jedno víťazstvo.

Tom Deblass sa vyjadril: "Uznávam King Ma ako vrcholového atléta, ale jeho chybou sú jeho silné reči. Viem čoho som schopný a ďakujem Bellatoru za túto príležitosť. Som presvedčený, že zápas vyhrám pred časovým limitom."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona