Kimberley z Girls Aloud prezradila meno druhého syna

NETKY.SK • 16 December 2016, 18:06 • 2 min
Kimberley z Girls Aloud prezradila meno druhého syna

NEW YORK - Druhý syn anglickej speváčky Kimberley Walsh, známej z už nefungujúcej dievčenskej skupiny Girls Aloud, dostal meno Cole Jacob.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročná interpretka o tom informovala dnes prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Bobbyho mladší brat má meno! Cole Jacob Scott a všetci sme do neho zaľúbení," napísala rodáčka z Bradfordu, ktorá v stredu oznámila, že priviedla na svet svojho druhého potomka.

 

Otcom bábätka je speváčkin manžel Justin Scott, za ktorého sa vydala tento rok v januári. Dvojica spolu vychováva aj spomínaného syna Bobbyho, ktorý sa narodil v septembri 2014.


Skupina Girls Aloud vznikla v roku 2002 prostredníctvom talentovej show Popstars: The Rivals. Na konte majú päť štúdiových albumov - Sound Of The Underground (2003), What Will The Neighbours Say? (2004), Chemistry (2005), Tangled Up (2007) a Out Of Control (2008) či dve kompilácie - The Sound Of Girls Aloud: The Greatest Hits (2006) a Ten (2012). Medzi ich najznámejšie hity patria skladby ako Sound Of The Underground, Jump alebo The Promise. Kimberley Walsh vo februári 2013 vydala debutový sólový album Centre Stage.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona