Kim Kardashian vydá knihu: Bude mať 352 strán, čo v nej bude?!

NETKY.SK • 14 August 2014, 13:05 • 2 min
Kim Kardashian vydá knihu: Bude mať 352 strán, čo v nej bude?!

LOS ANGELES – Kim Kardashian (33) sa snaží vytĺcť zo svojho mena čo najviac. Preslávila sa tým, že natočila porno so spevákom Ray J-om. A teraz chce vydať knihu. O čom bude?

slovakia

left justify in out

Po novom Kim West pôvodne „písala“ knihu pre svojho manžela rappera a producenta Kanyeho Westa. Na dovolenke v Thajsku si spravila viac ako 1200 selfie, ktoré chce v knihe uverejniť.

 

Kniha bude mať názov „Selfish“ (v slovenčine to znamená Sebec, ale v tomto prípade je to názov odvodený od slova Selfie). Na 352 stranách nečakajte žiadne veľké myšlienky. Údajne by jej súčasťou mal byť aj návod ako si spraviť dokonalú selfie, ale na každej strane bude s určitosťou fotografia. Minimálne jedna.

 

 

 

 

Tento adept na Pulitzerovu cenu by mal vyjsť 7. apríla 2015 a jeho cena v USA by mala byť 19.95 dolárov. Amazon už berie na knihu objednávky.

 

 

 

 

Otázkou zostáva, prečo by niekto platil takmer 20 dolárov za knihu, keď Kim zverejňuje svoje selfie na svojom profile na Instagrame.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies