Kim Kardashian vo výpovedi opísala hrôzu počas prepadnutia v Paríži

NETKY.SK • 16 Január 2017, 10:09 • 2 min
Kim Kardashian vo výpovedi opísala hrôzu počas prepadnutia v Paríži

PARÍŽ - Francúzsky týždenník Le Journal du Dimanche zverejnil v nedeľu prepis výpovede americkej televíznej celebrity Kim Kardashian West, v ktorej policajtom popísala lúpežné prepadnutie z 3. októbra minulého roka.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročná manželka rappera Kanyeho Westa vypovedala necelé dve hodiny po lúpeži, ku ktorej došlo v luxusnej súkromnej rezidencii v centre Paríža, odkiaľ jej maskovaní lupiči ukradli šperky v približnej hodnote desať miliónov eur.


"Sedela som pri počítači a pracovala, keď v tom som začula nejaké zvuky pri dverách, akoby kroky, tak som zakričala, kto tam je, ale nikto neodpovedal. O 2:56 som zavolala svojmu bodyguardovi. Potom som cez posuvné dvere zbadala prichádzať dvoch mužov s pánom z recepcie, ktorý bol zviazaný. Obaja muži boli zahalení a mali bundy s nápisom 'polícia', pričom jeden z nich mal lyžiarsku masku. Ten so mnou potom aj zostal. Hovoril so mnou po anglicky so silným francúzskym prízvukom a pýtal sa ma na prsteň, ktorý ležal na nočnom stolíku. Ten prsteň mal hodnotu štyri milióny dolárov. Najprv som mu povedala, že neviem, kde je. Vtedy ale vytiahol zbraň, tak som mu ho ukázala. Potom sa spýtal, kde sú ďalšie šperky a peniaze. Následne ma vzali do haly, pričom som mala na sebe iba župan. Odtiaľ sme sa vrátili do mojej izby, kde ma hodili na posteľ, zviazali ma a zalepili mi ústa. Potom ma odniesli do kúpeľne, konkrétne do vane. Krátko na to ušli. Podarilo sa mi strhnúť si pásku z úst aj rúk. Mala som pocit, že neboli príliš skúsení, keď ma takto zviazali. Odstránila som aj pásku z nôh a bežala do izby Simone (módnej návrhárky Simone Harouche, pozn. SITA). Z jej mobilu som zavolala svojej sestre Kourtney, Simone zas zavolala svojmu bodyguardovi, pretože počula nejaký hluk," uviedla Kardashian West vo výpovedi. Keď sa jej policajti následne spýtali, či je zranená, odpovedala, že nie.


Polícia minulý týždeň v pondelok počas razií v okolí Paríža a v ďalších francúzskych mestách zatkla celkovo sedemnásť podozrivých. Počas zásahu našli 200-tisíc eur v hotovosti, no ukradnuté šperky sa vyšetrovateľom zatiaľ nepodarilo vypátrať. Niektorých podozrivých našli na základe stôp DNA, ktoré zanechali na mieste činu. Vzorky odobrali z materiálu, ktorým Kardashian West zviazali, ako aj z diamantového prívesku v tvare kríža, ktorý pri úteku stratili. Ostatných podozrivých vypátrali na základe vyhodnocovania videozáznamov a monitoringu. Prokuratúra následne obvinila zo spoluúčasti na lúpeži desať zo zadržaných osôb, pričom je medzi nimi aj Gary Madar, brat šoféra Kardashian West Michaela Madara, ktorého taktiež zatkli, no neskôr ho prepustili.


Kim Kardashian West je známa vďaka reality show Kardashianky a ich rodina (2007) a tiež erotickej videonahrávke, ktorú s ňou v roku 2003 nakrútil bývalý priateľ Ray J. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, vlastní so sestrami Khloé a Kourtney niekoľko značiek oblečenia. Pod svojím menom predáva parfumy a zahrala si tiež v niekoľkých filmoch a seriáloch. Spomínaný West, s ktorým sa zosobášila v roku 2014, je už jej tretím manželom. S rapperom má dve deti - dcéru North a syna Sainta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona