Kim Kardashian nechce dary pre bábätko, radšej podporí nemocnicu

NETKY.SK • 2 Máj 2013, 12:14 • 2 min
Kim Kardashian nechce dary pre bábätko, radšej podporí nemocnicu

LOS ANGELES - Americký celebritný pár Kim Kardashian a Kanye West odkazuje rodine, priateľom aj fanúšikom, že nepotrebujú žiadne darčeky pre očakávané bábätko. Namiesto toho žiadajú všetkých gratulantov, aby podporili detskú nemocnicu v americkom Chicagu, kde West vyrastal.

slovakia

left justify in out

"Detská nemocnica Ann a Roberta H. Lurieho v Chicagu by chcela prejaviť najúprimnejšiu vďaku Kim Kardashian a Kanyemu Westovi za ich láskavosť a podporu", vyjadrili sa zástupcovia zariadenia. Dodali, že dary venované v mene Kardashian a Westa budú smerovať jednotke intenzívnej starostlivosti pre novorodencov, kde pomôžu deťom s tými najvážnejšími ochoreniami, a zaželali páru všetko najlepšie k očakávanému príchodu bábätka.

Tridsaťdvaročná Kim Kardashian sa spolu so svojou rodinou dostala do povedomia verejnosti vďaka spomínanej reality šou Keeping Up with the Kardashians a erotickej videonahrávke z roku 2006. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, so svojimi sestrami Khloé a Kourtney vlastní niekoľko značiek oblečenia, pod svojím menom predáva voňavky a zahrala si v niekoľkých filmoch a seriáloch. Kardashian má za sebou štvorročné manželstvo s hudobným producentom Damonom Thomasom (2000 - 2004) a len nedávno sa rozviedla s basketbalistom Krisom Humphriesom, s ktorým začala chodiť v decembri roku 2010 a vzali sa 20. augusta v kalifornskom Montecite. S dlhoročným priateľom Kanye Westom sa dali dohromady v apríli 2012, pričom už v decembri toho istého roku oznámili, že spolu čakajú dieťa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies