Kim Kardashian inšpiruje mnohé ženy, myslí si Demi Lovato

NETKY.SK • 30 August 2014, 09:02 • 2 min
Kim Kardashian inšpiruje mnohé ženy, myslí si Demi Lovato

BRATISLAVA - Americká herečka a speváčka Demi Lovato tvrdí, že celebrity ako Kim Kardashian sú dobrým vzorom pre dievčatá a ženy. Dvadsaťdvaročná interpretka to uviedla v rozhovore pre televíznu reláciu Access Hollywood.

slovakia

left justify in out

„V čase keď som vyrastala a nebola som ešte ani v tínedžerskom veku, vážili ľudia, ktorých postavy mi mali byť vzorom, extrémne málo... Všetci boli kosť a koža, a to bolo vtedy in. Preto si skutočne cením ženy ako Beyoncé a Kim Kardashian, ktoré úplne zmenili pohľad dnešnej generácie na to, čo je pekné. Naozaj si myslím, že majú na to veľký vplyv. O Kardashiankách si môžete myslieť, čo chcete, no v skutočnosti pomohli mnohým ženám, aby sa vo svojom tele cítili dobre. A ja chcem ten odkaz niesť ďalej. Pozrite sa na J.Lo, na Scarlett Johansson, Sophiu Vergaru, Beyoncé - nepovažujem ju za človeka, je totiž skôr ako bohyňa - majú úžasné postavy, ktoré sú realistické a dosiahnuteľné,“ vyjadrila sa Lovato. 

 

Demetria Devonne „Demi“ Lovato sa preslávila účinkovaním vo filmoch Camp Rock (2008), Ako chrániť princezné (2009) či Camp Rock 2 (2010). Ako speváčka vydala albumy Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011) a Demi (2013), pričom s druhým menovaným dobyla americký rebríček Billboard 200. V rokoch 2012 a 2013 pôsobila ako porotkyňa v americkej verzii súťaže The X Factor. Objavila sa tiež v piatej sezóne seriálu Glee (2009). Od októbra 2010 do konca januára 2011 podstúpila liečenie pre bulímiu, bipolárnu afektívnu poruchu a sebapoškodzovanie, pričom o svojich problémoch v rámci pomoci mladým dievčatám otvorene hovorí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona