Kim Kardashian dala pokrstiť svoje deti, vybrala si túto krajinu

NETKY.SK • 8 Október 2019, 11:28 • 2 min
Kim Kardashian dala pokrstiť svoje deti, vybrala si túto krajinu

EČMIADZIN - Hviezda americkej televíznej reality šou Kim Kardashian si v pondelok počas návštevy domoviny svojich predkov - Arménska dala pokrstiť deti.

slovakia

left justify in out

Kardashian, oblečená v priliehavých béžových šatách, vyšla zo svetoznámej ečmiadzinskej katedrály, ktorá je hlavným chrámom arménskej apoštolskej cirkvi, zastavovala sa pri miestnych fanúšikoch a s úsmevom im pózovala pre selfie fotografie.

 

 

Sprevádzali ju jej štyri deti a sestra Kourtney Kardashian. Jej manžel, rapper Kanye West, nebol prítomný, uviedol fotograf tlačovej agentúry AFP.

 

Bola to prvá návšteva Arménska americkej hviezdy od roku 2015, keď do tejto kaukazskej krajiny prišla pri príležitosti stého výročia genocídy Arménov. Vtedy jej manžel usporiadal v arménskom hlavnom meste Jerevan chaotický, vopred nepripravený koncert.

Kim Kardashian má v utorok predniesť príhovor na Svetovom kongrese informačných technológií, ktorý sa v Arménsku práve koná.

 

Kardashianovej arménski predkovia z otcovej strany emigrovali do Spojených štátov z oblasti, ktorá sa dnes nachádza v Turecku.

 

Arménsko bolo v 4. storočí n.l. prvou krajinou na svete, ktorá prijala kresťanstvo ako oficiálne, štátne náboženstvo.

Ečmiadzin sa nachádza neďaleko Jerevanu. Významné chrámy tohto "svätého mesta" sú od roku 2000 zaradené do zoznamu svetového dedičstva UNESCO.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona