Kim Kardashian a šokujúca novinka značky Balenciaga!

NETKY.SK • 14 September 2021, 08:44 • 2 min
Kim Kardashian a šokujúca novinka značky Balenciaga!

Kim Kardashian, známa miliardárka a podnikateľka, sa opäť predviedla. Objavila sa v dlhom rade záhadných outfitov. Obliekla si čierny outfit značky Balenciaga, ktorý jej zakrýval celé telo vrátane tváre. Na podujatí Met Gala Gala 2021 doslova pútala pozornosť.

slovakia

left justify in out

K nevídaným  šatám patrila dlhá vlečka, ktorá sa vliekla po ikonických schodoch v Metropolitnom múzeu umenia v New Yorku.

 

 

 

Téma podujatia Met Gala Gala 2021, ktorá je najväčšou módnou udalosťou v kalendári, bola In America: A Lexicon Of Fashion (Lexikón módy). Mala  byť platformou pre ľudí, aby vyjadrili, čo pre nich Amerika znamená a ako sa to prejavuje v móde.

 

Niektorí ľudia označujú outfit Kim Kardashian za legendárny, no iní sú jednoducho zmätení z toho, ako to súvisí s témou.

 

Magazín Vogue uvádza, že oblečenie Balenciaga navrhol jej bývalý manžel Kanye West, ktorý sa predstavil v podobnom outfite, zakrývajúcom celú tvár na predstavení svojho albumu.

 

Súvisiaci článok: Kanye West sa zrútil priamo pred 42-tisíc divákmi! Čo sa mu stalo?

 

Magazín Outlet povedal: „Počas ich romantického vzťahu sa West nehanbil podeliť o svoje názory na šatník Kim Kardashian. Celá epizóda Keeping Up With the Kardashian's je venovaná premene šatníka, ktorú jej dal on a jeho stylista. Teraz, keď sú rozídení, no priateľskí, West jej stále ponúka svoj názor. Vzhľad Met Gala, ktorý pre ňu vytvoril, odráža jeho lásku k minimalizmu, Balenciaga's Demna Gvasalia a vrodený pôvab Kim Kardashian."

 

„Čierne šaty s maskou a vlečkou sa nepodobali ničomu, čo Kardashian, alebo ktokoľvek iný, nosil v Met predtým.“ Kim Kardashian sme však už  v podobnom oblečení mohli vidieť.

 

 

 

Keď sa Kim Kardashian objavila v New Yorku, mala blečené  kožené oblečenie Balenciaga, ktoré bolo od hlavy po päty čierne a opäť si zakrývala tvár.

 

img

 

Kim Kardashian zdielala minulý mesiac svoje fotografie s deťmi, kde bola oblečená v čiernej kombinéze Balenciaga, ktorá bola podobná tej, v ktorej bola oblečená na posluchových večierkoch Kanyeho Westa - Donda. Vyzerá to tak, že v jej módnom svete sa naozaj objavila horúca novinka.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies